El mes de setembre passat s’iniciava una nova etapa en la ràdio d’À Punt. El magazín matinal «Al Ras» tancava els micros i «El dia À Punt» prenia el seu relleu d’11 a 13.30h. Un magazín produït de forma interna pels serveis informatius de la cadena.

Quan aplegue la programació d’estiu, «El dia À Punt» s’agafa vacances (si és que torna en setembre) i cada dia, de dilluns a divendres, de 10 a 14h, Susa Calafat pren les regnes de la franja matinal amb «Podríem fer-ho millor», una producció de Nexar, empresa que ha realitzat també altres programes per a l’emissora com ara «Vides de ciència» o «Gravetat Zero».

«Podríem fer-ho millor» s’ha emès aquesta temporada els caps de setmana, presentat per Maria Juan, amb una gran acceptació per part de l’audiència, arribant a ser el programa de la ràdio d’À Punt amb més oients en la tercera onada de l’EGM de 2020, amb 22.000 oients. En aquella mateixa onada, el programa presentat per Òscar Martínez va obtenir, només, 13.000 oients. De la següent onada no es van facilitar dades d’audiència dels programes de la ràdio pública valenciana.

Així doncs, «Podríem fer-ho millor» inaugura el nou horari de la franja de magazín que s’havia anunciat també per a setembre, ja que el renovat «Les notícies del matí» amb Jèssica Crespo acabarà a les 10h i no a les 11h com fins ara.

La resta de la programació d’estiu de la cadena l’anirem coneixent en les setmanes vinents.

Héctor Prades

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.