La nova temporada d’À Punt arriba a mig gas. Alguns formats es renoven, com és el cas de l’Atrapa’m si pots, que estarà presentat per Carolina Ferre a partir d’ara de dilluns a diumenge, o Les notícies del matí, que comencen només a la ràdio, a partir d’ara amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez, de 8 a 12h del matí i de tornada a l’estudi de la ràdio (mentre acaben de preparar el nou plató polivalent en el CPP de Burjassot). Un altre programa que es renova és el Terra Viva, que ja va estrenar horari en la seua versió estiuenca, a les 20.00h, però que a partir d’ara estarà presentat per Àlex Blanquer i on s’hi incorpora un reporter molt peculiar: Hu Zhao. En un principi s’havia especulat que Terra Viva estaria presentat per Clara Castelló, que, finalment, presentarà un espai sobre actualitat comarcal a la ràdio, de 12.00 a 13.30h, segons fonts d’ElxMèdia. Justament el moviment del Terra Viva provoca la retallada de 30 minuts en la durada del magazín Bona Vesprada, que haurà d’acabar a les 20h, com ha vingut fent ja, de fet, aquesta última setmana. Aquest espai tindrà algunes novetats, com el fet que a partir de dilluns seran dos els reporters que ens mostraran la localitat visitada, Alfons Ferrandis i Berta Báidez, cosa que facilitarà fer connexions més ràpides entre els dos equips que acompanyaran els reporters.

D’altra banda, arriben nous espais, com Això no és normal, amb Maria Juan i Nerea Sanfe, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 13h, tot i preestrenar-se divendres 3 a les 15.30h. També aplegarà un altre programa presentat, novament, per Carolina Ferre, que serà omnipresent en la nova graella d’À Punt, en aquest cas amb Tresors amb història, que ocuparà la franja dels dissabtes a la nit a partir del dia 18 de setembre.

Dèiem també que la tempora començava a mig gas, i és que l’estrena dels nous informatius es farà esperar fins la segona quinzena de setembre, cosa que, al remat, farà que el nou A la Ventura tinga que esperar a que el seu estudi estiga disponible (actualment ocupat pel decorat provisional dels informatius).

A més a més, des d’aquest dilluns, torna Bérnar Giménez amb el seu Zoom sobre l’actualitat i, com no podia ser d’una altra manera, ho farà amb un reportatge sobre aquesta particular edició de les Falles de València. Per la seua banda, Jordi Garrido torna el dimarts amb una nova temporada de Cartes en joc, una temporada que ha hagut de rodar-se en plena pandèmia, cumplint amb tots els requeriments i mesures de seguretat que la pandèmia marca. Els dijous segueixen sent per a Lluís Cascant que, després de El Premi, segueix al capdavant del TàP Zàping, fent tàndem amb Trau la llengua, conformant una nit plena de bon rotllo i humor.

Queden moltes més novetats per vindre, però les anirem veient al llarg de les properes setmanes.

Héctor Prades

 

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.