Per segon any consecutiu se suspèn la celebració, però a IB3 Ràdio i IB3 Televisió reviurem l’esperit santjoaner

Ciutadella viurà el seu segon Sant Joan consecutiu sense festa ni cavalls, però les ganes del poble de gaudir de la celebració no aturen. Per això, amb la màxima prudència, l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears les compartirà i aproparà a totes les illes el contingut sentiment que està a punt de manifestar-se de bell nou en la mítica ciutat dels centaures. Ho farà amb una programació molt especial.

Durant tota la setmana, els informatius d’IB3Notícies i els magazins de ràdio i televisió, en especial els programes d’IB3Televisió Els Dematins i Cinc Dies, faran un seguiment acurat de les vivències del poble i de l’esperit santjoaner que tornarà a dur fins a Ciutadella milers de persones arribades de Catalunya i Mallorca.

Dimecres migdia, IB3 Ràdio serà present al bell cor de la festa, amb un programa especial des del bar Aurora de la Plaça de Ses Palmeres. Conduït per Pere Bagur i Clara Aymamí, prendrà el pols entre les 12 i les 14 hores a les famílies pageses que, durant dos anys, s’han quedat orfes de festa. Però també escoltarem als responsables de l’operatiu de seguretat, i als protagonistes dels únics actes programats el 23 i 24 de juny: un caragol poètic per Santa Clara i l’escenificació en directe de fragments de la sarsuela «Foc i Fum» que es representaran en un dels horts des Pla de Sant Joan. En podreu seguir en directe un tast de la seva actuació.

L’endemà, el 24 de juny, festa de Sant Joan, el programa d’IB3 Ràdio Al Dia es farà també en directe des de Ciutadella per a totes les Illes. Aquesta vegada per repassar entre les 12 i les 13 hores els sons més característics de la festa ancestral que més gent mobilitza arreu de les Illes.

Els capvespres dels dos dies de festa, el programa Cinc Dies, a partir de les 17 hores, connectarà amb tots dos espectacles, i amb la darrera funció de «Foc i Fum», que omplirà el teatre salesià de Calós. I ens mostrarà l’ambient més popular a través de les celebracions particulars en grup d’amics i familiars. Reviu l’esperit santjoaner amb IB3!

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.